Så lød startskuddet – kort introduktion og uddybning af DR’s artikel

24. juli 2018 0 Af Neoea

Siden min medvirken i dr.dk’s artikelserie om minimalisme Flere ting, nej tak (som du kan læse her ) har der rumsteret en del tanker i mit hovede – ikke mindst på grund af al den skønne feedback, jeg har fået. Jeg brænder for at udvikle og udbrede denne livsstil, så at få muligheden for at stille mig til rådighed og svare på alle de spørgsmål jeg har modtaget, har simpelthen været fantastisk. Tak for det!

Alle de tanker blev stille og roligt til en plan. En plan om åbent og ærligt at invitere indenfor i mit liv, og derved skabe et rum for de, som søger inspiration, eller bare ønsker at blive klogere på, hvad de der moderne hippier egentlig er for nogle. Så nu sidder jeg her – nu som blogger. 😀 Jeg vil fortsat gerne stille mig til rådighed, og da jeg stadig har en masse på hjerte om min måde at leve på, så bliver bloggen her på sigt et bibliotek for alt lige fra hjemmelavet øjenskygge og skønhedspleje uden kemi, til idéer og forslag til, hvordan vi sammen kan mindske vores carbon footprint og hjælpe planeten på rette vej igen – væk fra klimaforandringer og plastikforurening. Hjerteligt velkommen til min blog, og velkommen til min rejse mod et mere simpelt og bæredygtigt liv.

Nysgerrighed er altid en god ting, så hold jer endelig ikke tilbage, hvis der opstår spørgsmål eller undren.

Let’s get started!

10 hurtige om mig:

Alt i mit hjem er multifunktionelt, og kan pakkes ned, sættes op og flyttes rundt efter behov. Mine stole kan klappes sammen, min bordplade kan lægges under sengen, og min sofa kan enten bredes ud eller stables efter behov. Så er der pludselig masser af plads i en lille lejlighed

Jeg lever uden tv og internet, og foretrækker at bruge min tid ude i det fri (dette indlæg er blevet til ved hjælp af biblioteket)

Jeg går sjældent rundt med sko på, men at gå ud af døren uden at have mine vandrestøvler med, ville for mig svare til hvis man satte sig ud i bilen uden sit kørekort 😉

Jeg har fravalgt kørekort, men går i stedet (med vandrestøvler) nemt 15 km dagligt

Jeg lever som veganer, og laver alt min mad uden opskrifter, så jeg kan bruge hvad jeg har i køkkenet i forvejen og dermed undgå madspild

Jeg har ingen gryder i mit køkken, da jeg i stedet bruger min Trangia

Jeg tager kun bad i koldt vand, da det er sundere for miljøet, bedre for huden og gør, at jeg mindsker mit behov for hudplejeprodukter

Jeg laver al sæbe, rengøringsartikler og skønhedsprodukter selv – undtaget tandpasta og solcreme. Der har jeg endnu ikke fundet en god opskrift

Jeg elsker avocado, men spiser det sjældent på grund af klimabelastningen

Jeg ejer ikke en støvsuger, så al rengøring foregår ved håndkraft, og gulvtæpperne bliver banket udendøres i bedste oldschool stil

😀 😀 😀

Så er vi ligesom i gang!

Bloggen kommer som sagt til at beskæftige sig med minimalisme, bæredygtig livsstil og det, at prioritere et stresfrit liv med fokus på de nære relationer. Der er nok at glæde sig til – i dag ville jeg dog bare lige sige hej. 😉 Nyt skriv er lige på trapperne – følg med på Instagram: neoea.dk for at få besked, når næste udgivelse lander.

PEACE OUT