Mens vi venter på regn..

31. juli 2018 0 Af Neoea

Altså.. Nu ved jeg godt, at vi i Danmark snakker rigtig meget om vejret i forvejen, og da gummistøvler og regnfrakke jo plejer at være en fast del af sommeruniformen, er det nærmest et helt enestående historisk øjeblik, vi lige nu er vidne til (..eller er det? Kritisk klimavinkel på dansk ferieparadis coming up)

Men i hvert fald! De her ellers så enestående temperature sætter noget af en dæmper på tankeaktiviteten, og skriblerier er desværre blevet degraderet til en 3. plads på min prioritetsliste – hårdt slået af is kakao og kolde brusebade. Derudover er min 37 kvm. etværelses studiehule ikke ligefrem bygget til udluftning, og mit store, sydvendte (og eneste) vindue gør, at lejligheden praktisk talt kan bijobbe som drivhus, hvis den nu skulle få lyst til det en dag. Jo højere temperatur – jo dårligere formuleringsevner. Sådan lyder vurderingen pt, og derfor går der liiiige et par varmegrader, før bloggen igen byder på ordentligt kvalitetsindhold. (-;

Og ja.. Øredøvende tavshed på ellers så nyopstartede blog, det er jo skide godt planlagt I know, I know (forestil jer venligst en slår-sig-for-panden-emoji her)

Fast del af “overlev hedebølgen” taktikken at the moment. Is kakao ja tak!

Nu kan hovedet så ikke følge med mere. Jeg har da forresten også en is kakao, der skal drikkes, inden den når kogepunktet – det er vist ved at være kritisk (hvilket afslører en del om, hvor længe det har taget mig at skrive de her få linjers simpel tekst). Amen altså.. Jeg kommer stærkt tilbage på den anden side af de 26 grader. Skååål!

Indtil da er der daglige opslag og god sommerstemning fra mig til jer ovre på Instagram, og ellers følg med på facebook – neoea.dk for direkte besked om, hvornår der igen lander nyt indhold på bloggen. ♥